Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازیزد؛حسین اسلامیمدیرعامل آب و فاضلاب یزد با اشاره به گرمای شدید هوای استان یزد، گفت: مصرف آب استان در فصل گرما به ۳۴۰ هزار مترمکعب در روز می‌رسد.

حسین اسلامی در آیین افتتاحیه طرح آبرسانی به شهر ندوشن و روستاهای در مسیر این طرح گفت: اگر امروز در استان یزد و شهر یزد با کمترین مشکل در زمینه کم‌آبی روبه‌رو هستیم، به دلیل تلاش‌هایی است که توسط مسئولان کشوری و استانی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان ویژگی‌های خاص منطقه ندوشن، گفت: لازم بود که طرح آب‌رسانی به این منطقه انجام شود و مقداری از مشکلات مردم که در طول زمان به آنها متحمل شده را کاهش دهیم.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان یزد گفت: طول خط انتقال آب ندوشن حدود 54 کیلومتر است که در بخشی از آن لوله چدنی و در بخشی لوله‌های دیگر استفاده شده است.

اسلامی با بیان اینکه این طرح از 4 ایستگاه پمپاژ بهره گرفته است، گفت: ما در تابستان در همه استان با مشکل تامین آب روبرو هستیم و مجبور می‌شویم که مقداری از آب‌های نامتعارف را وارد مدار کنیم تا جلوی مشکل در تامین آب گرفته شود.

وی گفت: در شهر یزد روزانه 220 هزار متر مکعب و در استان یزد روزانه 340 هزار مترمکعب آب مصرف می‌شود که بخشی از این آب‌ها از محل انتقال آب و بخشی هم از آب منابع داخلی استان استفاده می‌شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان یزد با بیان اینکه این طرح بخش قابل توجهی از آب شرب مورد نیاز ندوشن را تامین می‌کند، افزود: با توجه به ویژگی‌های این طرح امیدواریم در 50 سال آینده نه خط و نه پمپاژ با مشکل مواجه نشود.

اسلامی افزود: تامین آب مورد نیاز استان و همچنین بحث مدیریت مصرف آب دو موضوع بسیار مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم و ادارات مرتبط با آب استان، تمام تلاش خود را در زمینه این دو موضوع به کار بسته‌اند.

انتهای پیام/ی

مدیریت مصرف آب درفصل تابستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در برنامه تهران ۲۰ شبکه تهران تامین مالی را یکی از چالش‌های مهم گزارش‌های فصلی فضای کسب و کار عنوان کرد و گفت: تامین مالی از دو بخش (دسترسی به منابع و نرخ تامین مالی) مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: طی ۱۲ سال گذشته میانگین نرخ رشد اقتصادی پایین بوده است. البته تقریباً میانگین نرخ رشد اقتصادی در سه سال اخیر بالای ۵ درصد تحقق پیدا می‌کند.

پورابراهیمی با بیان اینکه ما به ۴ هزار همت منابع برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در کشور برای سال ۱۴۰۳ نیاز داریم، افزود: به تفکیک حدود ۲۲۰ همت در بخش کشاورزی، ۱۶۰۰ همت در بخش صنعت و معدن و ۲۱۸۰ همت در بخش خدمات نیاز است که خدمات شامل همه می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه منابع مالی باید از طریق نظام بانکی تامین شود، گفت: با توجه به سیاست‌های انقباضی سال گذشته، مشکلاتی به‌دلیل کاهش حجم نقدینگی و آثار ناشی از تورم ایجاد شد. حدود هزار و ۲۸۰ همت برای سال ۱۴۰۳ از تسهیلات بانکی برنامه‌ریزی شده است.

پورابراهیمی بیان داشت: تا حد زیادی، اوراق گام توانسته تامین مالی خوبی برای تولیدکنندگان باشد البته اگر وزارتخانه بتواند نکات، محدودیت‌ها و عوارض آن به جهت اجرا را به درستی پوشش و مدیریت کند، یک ابزار خوبی برای تامین مالی است.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی، کاهش زمان فرایند، مشکل تامین مالی در اقتصاد ایران را برطرف نمی‌کند.

پور ابراهیمی با بیان اینکه اگر بخواهیم جهش تولید مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اتفاق بیفتد، بزرگترین چالش اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ نرخ تامین مالی است، افزود: پیامد سیاست انقباضی افزایش نرخ است. اتفاقاتی که در سیاست پولی، مخصوصاً برای کنترل جریان ارز در بازار امسال ایجاد شد، کاملا سیاست غلطی است.

در تاریخ اقتصاد ایران در دولت قبل نیز افزایش سپرده‌های بانکی را برای اینکه این حجم از سمت بازار به سمت بازار پول که اتفاق نیفتاد، فقط ۵ واحد درصد در دولت قبل سود سپرده بانکی را افزایش دادیم. در واقع یک عدد سنگینی هزینه به نظام بانکی کشور تحمیل کردیم.

افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است. به دلیل اینکه اثر آن بازار ارز کاملا منتفی است. زمانی که این اوراق تعهدی را با نرخ ۳۰ درصد منتشر می‌کنید، نرخ تامین مالی قطعاً بالای ۳۰ درصد باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، بر اساس برآورد مجلس در بازار رسمی و غیر رسمی عدد‌های بسیار بالایی است. اگر مشکل نرخ تامین مالی را در حوزه فعال‌سازی بنگاه‌ها حل نکنیم، قطعا جهش تولید برای امسال تحقق پیدا نمی‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • تاکید امام جمعه قزوین بر حل مشکل تامین آب کشاورزان
  • ادعای جنجالی تن‌هاخ: با نخریدن کین به مشکل خوردیم
  • تولید برق در اوج گرمای تابستان
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • باران هوای تهران را پاک کرد/ هشدار بارندگی شدید و احتمال سیل
  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است